+36 (20) 257 8616 info@balatonsmarthome.hu

A napellenző elengedhetetlen kiegészítője teraszunknak, kertünknek. Egy kellemes reggeli kávét sem zavarhat meg a tűző napfény: az általunk kínált prémium minőségű könyökkaros napellenzők kényelmet és védelmet nyújtanak a legnagyobb nyári napsütésben is! Termékeink mindegyike egyedi igények és méretek alapján készül. Válasszon a több, mint 300 féle prémium textil szín- és anyagválasztékból és valósítsuk meg együtt álmai terasz árnyékolóját.

MIÉRT jó válAsztás a könyökkaros napellenző?

Tartósság és védelem

Az általunk forgalmazott könyökkaros napellenzők szerkezete extrudált alumíniumból, AIMgSI öntvényekből, és horganyzott acél zártszelvényekből készülnek, a legmagasabb minőségi szabványoknak is megfelelve. A csuklókarok acélsodronyos megvezetése pedig gondoskodik a tökéletes működtethetőségről. A szélcsatorna tesztek alapján a Beaufort skála szerinti 5-ös erősségnek is ellenálnak. 

többféle színben és egyedi méretekben

Napellenzőink egyedi méretekben és az Ön ízlésének leginkább megfelelő textil szín- és anyagtípusban készülnek. Legyen szó tokozott vagy fél tokozott napellenzőről, biztos lehet benne, hogy terasza, udvara éke lesz új árnyékolója.

Kézi vagy motorizált kivitel

Könyökkaros napellenzőink elérhetőek kézi-hajtókaros vagy motorizált kivitelben is. Motorizált napellenzőink fali kapcsolóval, rádiós távirányítóval, sőt: akár telefonos applikációval is vezérelhetőek. A vezetékes vagy napelemes szélérzékelő  védelmet nyújt nagy vihar esetén napellenzőjének. Fényérzékelő használatával automatikussá is teheti a napellenző kinyitását erős fény esetén.

Napellenző típusok

Fél tokozott napellenzők

A legnépszerűbb és legjobb ár/érték arányú napellenző. Ebben a típusban a textil a csőtengelyre tekeredik fel, a homlokprofil és a könyökkarok pedig láthatóak. Dőlésszöge 1-4 fokozatban állítható. Védőtetővel és oldalsó védőlemezzel a textil megóvható az időjárás viszontagságaitól. Az acél sodronyos megvezetésű könyökkarok felelnek a textil feszes kiengedéséről, stabilítását pedig a masszív profil szerkezet teszi teljessé. 

Az opcionális kiegészítő, elülső profilból leereszkedő draphéria textil árnyékol a szinte vízszintesen érkező kora reggeli vagy késő délutáni napfényben is.  A draphéria fix vagy akár motorizált kivitelben is elérhető. 

Fél tokozott napellenző típusaink hajtókaros kézi működtetéssel és motorizált kivitelben is elérhetőek. Tekintse meg fél tokozott napellenző típusainkat!

Tokozott napellenzők

Tökéletesség a terasz árnyékolásban! A teljesen tokozott napellenző zárt állapotában tökéletes védelmet biztosít a textil számára még a legzordabb időjárási körülmények között is. Ebben a típusban a textil szintén egy csőtengelyre tekeredik fel, ám a könyökkarok teljesen visszazáródnak a hátsó, ívelt profilba, így azok zárt állapotban nem láthatóak, hiszen az elülső profil kialakításának köszönhetően a napellenző egy komplett tokozattá alakul. Dőlésszöge 0-70 fok között precízen állítható. 

Az acél sodronyos megvezetésű könyökkarok felelnek a textil feszes kiengedéséről, stabilítását pedig a masszív profil szerkezet teszi teljessé. 

Az opcionális kiegészítő, elülső profilból leereszkedő draphéria textil árnyékol a szinte vízszintesen érkező kora reggeli vagy késő délutáni napfényben is.  A draphéria fix vagy akár motorizált kivitelben is elérhető. 

Fél tokozott napellenző típusaink hajtókaros kézi működtetéssel és motorizált kivitelben is elérhetőek. 

Tekintse meg tokozott napellenző típusainkat!

Állványos napellenzők

Tökéletes és megfizethető megoldás kerthelységek, medence pihenő részlegek és nagyobb teraszok szekcióinak árnyékolására. Napellenző típusaink mindegyike megvalósítható szabadonálló verzióban is ennek a speciális, forgókar segítségével a fényviszonyoknak megfelelően bármely irányba forgatható állvány szerkezetnek köszönhetően.

Talajcsavar vagy rögzítőszárak segítségével bármely lábazatra helyezhető.

Fél tokozott napellenző típusaink hajtókaros kézi működtetéssel és motorizált kivitelben is elérhetőek. Tekintse meg állványos napellenző megoldásunkat!

Kényelmes irányítás

Motorizált napellenzőjét egyszerűen, kényelmesen is irányíthatja távirányító segítségével akár a napozóágyból

Stílusos és hasznos kiegészítők árnyékolójának

Védje árnyékolóját az időjárás viszontagságaitól! A stílusos szélérzékelők, esőszenzorok vagy rezgésérzékelők extra védelmet nyújtanak napellenzőjének

OKOS ÁRNYÉKOLÁS, EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Vezérelje motoros napellenzőjét kényelmesen a telefonja segítségével!

Az IOS és Android platformon is elérhető Connector app segítségével Ön bárhol, bármikor kényelmesen irányíthatja napellenzőjét csupán a telefonja segítségével. Sőt: minden elektromos árnyékolója egy applikációban érhető el, így akár együttesen is irányíthatja azokat.

Tekintse meg az okos árnyékolás nyújtotta lehetőségeket!

Szín és design egyedi igényekre szabva

Teremtse meg az Ön teraszához és stílusához legjobban illő napellenzőt és válasszon a több, mint 300 féle textil minta közül. Prémium osztrák Sattler, Német Sunvas és Sunday textilek széles választéka.

Ingyenes árajánlat kérés és helyszíni felmérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ingyenes árajánlatot, személyes konzultációt, vagy ingyenes helyszíni felmérést!

7 + 12 =

látogasson el bemutató termünkbe

 

Tekintse meg és próbálja ki bemutatótermünkben kiállított árnyékolástechnikai termékeinket, tekintse meg és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő konstrukciót és színvilágot. 

Kollégáink előre egyeztett időpontban készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Bemutatóterem

Szűcs utca 2-4.

Siófok

8600

Elérhetőség

+36 (20) 257 8616

+36 (30) 444 3342

info@balatonsmarthome.hu

Bemutatóterem nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés alapján