+36 (20) 257 8616 info@balatonsmarthome.hu

A szúnyoghálók ma már elengedhetetlen kiegészítői egy ingatlannak. Házon kívül tartják a nem kívánt apró betolakodókat, de nem gátolják a szabad légáramlást. A szúnyogháló nélkülözhetetlen kelléke otthonának! Szinte bármilyen nyílászáróra lehet rovarhálót szerelni, legyen az ajtó vagy ablak. Választhat eltolható, rolós vagy akár a hagyományos zsanéros típusok közül. A plisszé szúnyogháló megjelenése kifejezetten modern és elegáns. A szürke UV stabil üvegszál háló kevésbé feltűnő, és csak minimális mértékben korlátozza a kilátást.

MIÉRT jó válAsztás az alumínium szerkezetű rovarháló?

Tartósság és védelem

Az általunk forgalmazott rovarhálók alumínium keretszerkezettel rendelkeznek, ezáltal 3x tartósabbak a műanyaghoz képest. A háló hegesztett üvegszálból készül, így ellenál az időjárás és az UV sugárzás viszontakságainak. A speciális kialakításoknak köszönhetően teljes mértékben elzárják az utat a rovarok elől, ezáltal tökéletes védelmet nyújtanak otthonának

többféle színben és egyedi méretekben

Rovarhálóink egyedi színekben és méretekben készülnek: az Ön ízlésének megfelelő konstrukcióban és színben, otthona nyílászáróinak megfelelő méretben. Legyen szó ajtóról vagy ablakról, akár nagyobb felületű nyílászáróra is szerelhető konstrukciók

Rolós, Fix, nyíló, toló vagy plisszé

Kínálatunkból a nyílászárói típusa és mérete alapján többféle konstrukció közül választhat. Az egyszerűbb fix keretes megoldástól a prémium kategóriát képviselő plisszírozott rovarhálókig. Az egyedi méretek alapján készülő rovarhálók tökéletesen illeszkednek majd otthonához.

rovarháló típusok

Fix keretes rovarháló

A fix, alumínium keretes rovarháló a nyílászáró külső keretére kerül felhelyezésre. Elsősorban kisebb, kevésbé használatos nyílászárókhoz ajánljuk, (Pl.: WC ablak) ahol csak a szellőzetés szükséges. 

Maximális méret

Max. 5,8 m2 

 

 

Keret alapszín

RAL 9016, Fehér

RAL 8019, Barna

 

Háló és keret

Hegesztett üvegszál  Alumínium keret (26x11mm)

 

 

Működtetés

Fix, nem mozgatható

Maximális szélesség

240 cm 

Maximális magasság

240 cm

ISSO Fix, ablakfalcba ültetett rovarháló

Az ISSO fix rovarháló az ablakkeret belső falcába, a gumikéderhez roncsolás és csavarozás nélkül kerül behelyezésre. A speciális, elforgatható klipszek segítségével a kerethez feszül, így stabil védelmet nyújt. A klipszek elforgatásával szükség esetén könnyedén kivehető, majd visszahelyezhető. 

Maximális méret

Max. 5,8 m2 

 

 

Keret alapszín

RAL 9016, Fehér

RAL 8019, Barna

 

Háló és keret

Hegesztett üvegszál  Alumínium keret (33x9mm)

 

 

Működtetés

Fix, mozgatható klipsz fülekkel kivehető

Maximális szélesség

240 cm 

Maximális magasság

240 cm

Tokozott rolós működtetésű rovarháló, ablakra

A tokozott rolós rovarháló a legnépszerűbb és az egyik legpraktikusabb megoldás, mely az ablak külső keretére kerül felszerelésre. Ebben a típusban a háló egy feszített rugós bordáscsőre tekeredik fel, mely egy alumínium tokban kap helyet. Kefézett alumínium lefutókkal és záró-fogadó profillal kerül felszerelésre. A könnyű mozgathatóság- és mobilításnak köszönhetően kevés helyet foglal. Igény esetén a tokba teljesen visszaengedhető. 

A rolós rovarháló elérhető redőnytokba szerelve (kombinált redőny) vagy a redőny külső keretére szerelve is.

Maximális méret

Max. 3,6 m2 

 

 

Keret alapszín

RAL 9016, Fehér

RAL 8019, Barna

 

Háló és keret

Hegesztett üvegszál  Alumínium keret (44x44mm, 32x22mm)

 

 

Működtetés

Függőleges, rolós működtetés. Fogantyúkkal és húzó zsinórzattal

Maximális szélesség

180 cm 

Maximális magasság

200 cm

Tokozott rolós működtetésű rovarháló, ajtóra

A vízszintes működtetésű, tokozott rolós rovarháló a legnépszerűbb megoldás az ajtók és balkonajtók rovarvédelmére. A rolós működtetésű, feszített rugós, bordás csőre tekeredő rovarháló elhúzásával az alumínium fogadóprofilhoz mágnessel záródik. Az ajtó keretére kerül felcsavarozásra, de lehetőség van a redőny elé, a redőny keretére is felszerelni.

A rolós rovarháló ajtó elérhető dupla, kétoldali mozgatással is, ahol középen rögzíthető a kívánt oldal, melyhez szintén mágnessel csatlakozik a másik szárny. Nagy felületek esetén kiváló megoldás. 

 

Maximális méret

Max. 3 (6) m2 

 

 

Keret alapszín

RAL 9016, Fehér

RAL 8019, Barna

 

Háló és keret

Hegesztett üvegszál  Alumínium keret (45x41mm, 35x22mm)

 

 

Működtetés

Vízszintes, rolós működtetés. Fogantyúkkal és mágneses záródással

Maximális szélesség

120 (240) cm 

Maximális magasság

250 cm

Plisszé rovarháló

Ha fontos az exkluzív megjelenés és a rovarháló esetében sem adja alább, akkor megtalálta az Ön számára megfelelő minőségi terméket, amely ablakokra és ajtókra egyaránt felhelyezhető. Kifejezetten nagy méretű felületek védelmére is alkalmas. Csendes, gördülékeny működése vonzóvá teszi a használatát. Emellett strapabíró és könnyű karbantartani. A szúnyoghálón kialakított éles hajtások sorozata (pliszírozás) teszi lehetővé, hogy a hálót a keretben eltolva tömörítsük és biztosítsuk az áthaladást az adott nyíláson át. Zsinóros megvezetésével könnyű kezelhetőséget biztosít, így akár gyermekek számára is könnyen mozgatható.

Plisszé rovarháló esetén szintén lehetőség van kétoldalú működtetésre, mely extra nagy felületek esetén lehet ideális megoldás.

Maximális méret

Max. 6 m2 

 

 

Keret alapszín

RAL 9016, Fehér

RAL 8019, Barna

 

Háló és keret

Plisszírozott üvegszá, zsinóros megvezetéssel  Extra vékony alumínium keret (20x20mm)

 

 

Működtetés

Vízszintes vagy függőleges kézi működtetés. Fogantyúbemarással és klikkes záródással

Maximális szélesség

240 cm 

Maximális magasság

250 cm

1001

Egyedi színek, egyedi méretek

A homlokzatnak és egyedi igényeknek megfelelő RAL színválaszték, vagy renolit fóliás fa hatású választék elérhető.

Nagyobb felületek és egyedi nyílások is könnyedén árnyékolhatóak.

Ingyenes árajánlat kérés és helyszíni felmérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ingyenes árajánlatot, személyes konzultációt, vagy ingyenes helyszíni felmérést!

12 + 14 =

látogasson el bemutató termünkbe

 

Tekintse meg és próbálja ki bemutatótermünkben kiállított árnyékolástechnikai termékeinket, tekintse meg és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő konstrukciót és színvilágot. 

Kollégáink előre egyeztett időpontban készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Bemutatóterem

Szűcs utca 2-4.

Siófok

8600

Elérhetőség

+36 (20) 257 8616

+36 (30) 444 3342

info@balatonsmarthome.hu

Bemutatóterem nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés alapján