+36 (20) 257 8616 info@balatonsmarthome.hu

A zsalúziák a reluxák kültéri változatai. Mozgatásuk az épület belsejéből történik, a lamellák felhúzására  motoros megoldást kínálunk. Alkatrészei az időjárási viszontagságoknak ellenállnak. A napsugarak a nagy üvegfelületeken keresztül rendkívül gyorsan felmelegítik a belső tereket. Belső árnyékolókkal hatékonyan nem védekezhetünk a napsugarak melegítő hatása ellen, a megoldást a külső árnyékolók jelenthetik. A külső árnyékolók hatékonyan visszaverik a napsugarakat, illetve az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az üvegfelületet.

MIÉRT jó válAsztás a zsalúzia?

Precíz árnyékolás

Az alumínium zsalúziák -precízen állítható lamelláinak köszönhetően- a fényviszonyoknak megfelelő árnyékolást tesznek lehetővé. Akkor és ott kaphat otthonunk megfelelő árnyékot, ahol és amikor az szükséges. Kellemes klímát  biztosít otthonában a nyári napokban és védelmet nyújt a káros UV sugárzás ellen.

Stílus és kényelem

A filigrán megjelenés igazán stílusos homlokzati hatást biztosít. A választható színvilágnak köszönhetően otthona külsejét is öltözteti, egységessé teszi. A motorizált működtetés kényelmes megoldást biztosít a kellő árnyékoláshoz, sőt: zsalúziáját egyszerűen, a kanapéról is irányíthatja a telefonos applikáció segítségével vagy akár távirányítóval is.

Egyedi színek, egyedi méretek

Alumínium zsalúziáink a legnagyobb igényeknek is megfelelve, egyedi színekben és méretekben készülnek, melyet a több féle típusban elérhető lamella választék tesz igazán egyedivé. Legyen szó vakolható vagy éppen külső tokos kivitelről, biztos lehet benne, hogy tökéletes esztétikumot nyújt otthonában a zsalúzia.

zsalúzia típusok

Külső tokos zsalúzia

A külső tokos zsalúziát első sorban már meglévő ingatlanok esetén ajánljuk. Kedvező árfekvése és kiváló működtethetősége teszi az egyik legnépszerűbb árnyékolóvá.  A zsalúzia és annak tokozata ebben az esetben a nyílászáró keretére kerül felhelyezésre, melynek fejszerkezetére oldalsó és elülső védőtető kerül.  A zsinóros vagy lefutósínes megvezetés biztosít kellő stabilítást a motorizált működtetéshez. 

A zsalúzia lamellái  0-45 fokban precízen állíthatóak, ezáltal biztosítanak kellő fényviszonyokat.

A motoros zsalúzia működtethető az igények szerint fali kapcsolóval, rádiós távirányítóval, vagy akár telefonos applikáción keresztül is.

Működtetés

Motoros (kapcsolós vagy rádiós)

 

 

Szerkezet alapszín

VSR-140

Egyéb szín felár ellenében

 

Lamella alapszín

RAL 7006

RAL 7016

Egyéb szín felár ellenében

 

 

Megvezetés

Sodronyos vagy lefutósínes

Maximális szélesség

420 cm

Maximális magasság

500 cm

Vakolható tokos zsalúzia

A vakolható -vagy látszó- tokos zsalúziát elsősorban új építésű ingatlanokhoz, vagy felújítás alatt álló épületekhez ajánljuk. A tokozat ez esetben teljes mértékben illeszkedik a homlokzathoz, a tokozat a  nyílászáró felett helyezkedik el. Felhúzott állapotban a tokozat teljes mértékben elrejti a lamellákat, így teljes kilátást biztosítva udvarunkra. Elsősorban lefutósínek konstrukciót javaslunk, ám sodronyos megvezetéssel is igényelhető.

A zsalúzia lamellái 0-45 fokban percízen állíthatóak, ezáltal biztosítanak kellő fényviszonyokat.

A motoros zsalúzia működtethető az igények szerint fali kapcsolóval, rádiós távirányítóval és akár telefonos applikáción keresztül is.

Működtetés

Motoros (kapcsolós vagy rádiós)

 

 

Szerkezet alapszín

VSR-140

Egyéb szín felár ellenében

 

Lamella alapszín

RAL 7006

RAL 7016

Egyéb szín felár ellenében

 

 

Megvezetés

Sodronyos vagy lefutósínes

Maximális szélesség

420 cm

Maximális magasság

500 cm

LAMELLA TÍPUSOK

A peremezett lamella merevségét a szélek alakos peremezésével, felületének alakra profilozásával fokozzuk. A peremezésnek köszönhetően a lamellák szélállósága megnő, így akár nagyobb szélességű árnyékolók készítésére is alkalmasak. A motoros zsalúziák szél, fény, esőérzékelőkkel vezérelhetők. Nagyobb épületek esetén épületvezérlési rendszerrel a fűtési és hűtési költségek jelentősen csökkenthetők. A peremezett lamellák kialakítása az alak függvényében lehet „C”, „S”, vagy „Z”

 

„C” Lamella

„S” Lamella

„Z” Lamella

1001

Szín és design egyedi igényekre szabva

Álmodja meg az Ön otthonához és stílusához legjobban illő zsalúziát és válasszonaz elérhető lamella színeinkből

Motorizált működtetés

Az általunk forgalmazott alumínium redőnyök motorizált működtetésének köszönhetően mozgatásuk egyenletes és kényelmes.

Tekintse meg vezérlési a lehetőségeket és válassza az igényeinek leginkább megfelelőt!

Okos árnyékolás

Válasszon telefonos applikáción keresztül, távolról is irányítható SMART SHADING okos árnyékolást!

Többé nem kell aggódnia, ha utazás előtt, vagy egy meleg nyári napon a reggeli kapkodásában elfelejtette leengedni redőnyeit, esetleg vihar esetén behúzni a napellenzőt, a SMART SHADING okos árnyékolás rendszerrel Ön csupán a telefonja segítségével bármikor, bárhonnan valós idejű állapot visszajelzéssel mozgathatja árnyékolóit, sőt: a család napi rutinjainak megfelelően automatizáltan is működtetheti azokat.

Tekintse meg az okos árnyékolásban rejlő lehetőségeket és döntsön a tudatos jövő mellett!

Ingyenes árajánlat kérés és helyszíni felmérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ingyenes árajánlatot, személyes konzultációt, vagy ingyenes helyszíni felmérést!

4 + 5 =

látogasson el bemutató termünkbe

 

Tekintse meg és próbálja ki bemutatótermünkben kiállított árnyékolástechnikai termékeinket, tekintse meg és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő konstrukciót és színvilágot. 

Kollégáink előre egyeztett időpontban készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Bemutatóterem

Szűcs utca 2-4.

Siófok

8600

Elérhetőség

+36 (20) 257 8616

+36 (30) 444 3342

info@balatonsmarthome.hu

Bemutatóterem nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés alapján