+36 (20) 257 8616 info@balatonsmarthome.hu

Sunset Villapark

Intelligens luxus apartmanok a Balaton partján, vízparti örök panorámával!

Tekintse meg a még elérhető ingatlanok listáját!

LÉPJEN BE AZ OKOS OTTHONOK VILÁGÁBA!

Ismerje meg a jövő otthonát!

Intelligens eszközeink által a FIBARO okos otthon rendszer
gondoskodik Önről és szeretteiről. A teljes körű
automatizálhatóság és kontrollálhatóság az árnyékolók,
világítási körök, elektromos eszközök, biztonsági és
vagyonvédelmi eszközök és még megannyi más
integrálhatóságával teszi oly sokoldalúvá és teljesen
személyre szabhatóvá e rendszert.
Az okosotthon nem csak egy hely, hanem egy életstílus.
Életstílus, amely megoldásai javítják a kényelmet és a
biztonságot, valamint időt, pénzt és energiát takarít meg
Önnek. Egy barátságos teret alakít ki, amely a család
minden tagjának igényeit kielégíti.
A teljesen személyre szabható, napi rutinokat követő
automatizmus, a gyors távoli elérés, irányíthatóság és
fontos értesítések visszajelzése teszi a FIBARO -t
piacvezetővé és egyedülállóvá, mindezt egy okos
rendszeren belül. Képzelje el, hogy minden elektromos
eszköze egymással kommunikálva csak az Ön és családja
kényelmét szolgálja. Ez a FIBARO

Ismerje meg a vezeték nélküli okos otthon rendszert és azok lehetőségeit!

Egyedülálló kényelem a Sunset Villapark okos apartmanjaival

Siófok-és talán a Balaton- leghangulatosabb, érintetlen részén, az Ezüstparti Liszt Ferenc sétányon gondos és alapos tervező munka eredményeként kerül megvalósításra a közvetlen vízparti SunSet Villapark. A tervezés során fontos szempont volt, hogy a leendő lakók számára megőrizzük Siófok igazi balatoni atmoszféráját. A SunSet Villapark második otthont kínál a Balaton szerelmeseinek, ahol akár egész évben élvezhetik a korszerű, „valóban okos” apartmanok kényelmét. A 4 db épületből és 86 apartmanból álló luxus apartmanházak vezeték nélküli, rugalmasan bővíthető okos otthon rendszerrel készülnek, ahol maximálisan szem előtt tartva a leendő tulajdonosok igényeit, a gazdaságosságot és biztonságot, távolról irányítható hőszivattyús hűtés-fűtés rendszerrel, intelligens világítással és fogadó fénnyel, valamint mozgás vezérelt világítással, ajtónyitás -és mozgás érzékeléssel, továbbá egy db elektromos eszköz távoli vezérlésére szolgáló intelligens konnektorral lesznek felvértezve.

Érje el apartmanját távolról is!

A Sunset Villapark luxus apartmanjai egy igazán jövőbe mutató technológiával készülnek: A Balaton Smarthome által forgalmazott és telepített intelligens, vezeték nélküli, Z-Wave rádiófrekvencián kommunikáló FIBARO otthonautomatikai rendszerrel Ön csupán okostelefonja segítségével bárhol, bármikor könnyedén felügyelheti, irányíthatja leendő otthona, nyaralója elektromos és biztonsági eszközeit. A bontás, vésés és elektromos kábelezés nélküli, rugalmasan bővíthető okos otthon rendszer egyedi igényekre szabva nyújt egyedülálló kényelmet, biztonságot és energia tudatos életvitelt tulajdonosának. Ismerje meg, mi mindent rejt magában a FIBARO intelligens otthoni rendszere!

 

ALAPCSOMAG

A Sunset Villapark intelligens alapfelszereltsége, mely az ingatlan része

Hűtés És Fűtés Vezérlés

Az egyes helységek inverteres hőszivattyús hűtés-fűtése az applikációban távolról is irányítható, automatizálható. Így mindig ideális hőmérséklet fogadja ha az apartmanba ér. Egyedi hőmérsékleti sémákat állíthat be, valamint távolról is ellenőrizheti az egyes helységek aktuális hőmérsékletét

Intelligens Biztonság

A bejárati ajtó és a terasz ajtó nyitásérzékelővel felszerelt, így az ajtók nyitott/csukott állapotát Ön bármikor ellenőrizheti. Az előtér helységbe helyezett mozgás, -hő és fényérzékelő multiszenzor nemcsak  behatolás esetén küld riasztást, hanem kritikusan magas hőmérséklet esetén is jelez tulajdonosának

Fogadófény És Jelenlét Szimuláció

Telefonról egy kattintással bárhonnan le­ illetve felkapcsolhatja, ellenőrízheti az előtér és nappali világítást.
Az egyszerű on/off kapcsoláson kívül az előtérben mozgásvezérelt világítás valósul meg, mely sötétedés után hazaérkeztekor üdvözli Önt. Távollét esetén a megadott időszakokban a világítási körök fel-, majd le kapcsolnak, szimulálva azt, hogy Ön otthon tartózkodik

Elektromos Eszköz Vezérlés

Apartmanonként 1db, fogyasztásméréssel és túlterheltségvédelemmel ellátott intelligens konnektor, mely a Fibaro applikációban távolról ki, illetve be kapcsolható. Nincs többé bekapcsolva hagyott vasaló vagy kávéfőző, hiszen Ön távolról is lekapcsolhatja, ellenőrizheti azt. Sőt, akár a hűtőt is áramtalníthatja, így elegendő csak az előtt elindítani, mielőtt megérkezne az apartmanba

A FIBARO okosotthon bővítési lehetőségei

Az apartmanokban biztosított alaprendszeren felül Önnek egy teljesen személyre szabott, Ön és családja kényelmét és napi rutinjait szem előtt tartó okosotthon rendszert kínálunk. A FIBARO rendszer rugalmas bővíthetőségének köszönhetően egyedi igényekre szabva biztosítjuk azt az egyedülálló kényelmet, biztonságot és energiatudatosságot, amit Ön is keres. Tekintse meg a vezeték nélküli okosotthon rendszer bővítési lehetőségeit és álmodjuk meg együtt álmai otthonát!

Világítás és Fényerő szabályozás

A világítási körök „okosításával” a távoli fel-le kapcsoláson felül fényerőszabályható világítást, jelenlétszimulációt, éjjeli fényt valósítunk meg otthonában. A beépített fogyasztásmérés és túlterheltség védelem, valamint távozáskor a világítások automatizált lekapcsolása optimális energiafogyasztást eredményez

Intelligens biztonság és Vagyonvédelem

A Fibaro vezeték nélküli, intelligens otthoni rendszere megannyi biztonsági és vagyonvédelmi eszközzel teheti maximálisan védetté leendő otthonát, nyaralóját: Az ablakok és ajtók nyitás érzékelői segítségével távolról is ellenőrizheti azok nyitott/csukott állapotát, mozgásérzékelő multiszenzorokkal, napelemes kültéri szirénával teheti teljessé biztonságát. Az élet -és vagyonvédelem szempontjából pedig nélkülözhetetlen füst és tűzérzékelővel, vízszivárgás érzékelővel tehet családja, értékei védelméért. 

Okos árnyékolás vezérlés

A lakásokban előre kialakított redőnytokokba elektromos redőnyök rendelhetők, melyek egyéni, vagy csoportos vezérléssel távolról is irányíthatóak. Így nem kell aggódnia, ha utazás előtt, vagy egy meleg nyári napon a reggeli kapkodásában elfelejtette leengedni azokat: árnyékolóit bármikor, bárhonnan irányíthatja és ehhez még otthon sem kell tartózkodnia.

Fényerősség függvényében akár precíz, százalékos pozícionálhatósággal, az applikációban valós idejű visszajelzéssel is képes a Fibaro okosotthon rendszere mozgatni a redőnyöket, így lakása fűtése és hűtése még energiatakarékosabbá válhat.

Multimédia és Hangvezérlés

A FIBARO otthonautomatikával multimédiás hangrendszer, valamint TV és egyéb könnyűelektronikai eszköz irányítása is integrálható. Indítsa el automatikusan kedvenc dalát hazaérkezvén, vagy aktiválja a „mozi” jelenetet. A lehetőségek tárháza végtelen.

Az okos otthon rendszerbe integrálható Apple, Google Home és Amazon Alexa hangvezérléssel akár a telefonja használata nélkül is adhat utasítást rendszerének a lámpa lekapcsolására, a redőnyök leengedésére vagy éppen az ideális hőmérséklet beállítására.

Intelligens Zár és Kódpad

Belegondolt már, milyen érzés lehet gombnyomásra bejutni otthoná­ba, a táska mélyén megbúvó kulcs hosszas keresgélése helyett?
Ez a funkció nem csak az Ön számára hasznos, hanem másokat is beenged­het egyetlen gombnyomással.
Így a család bármely tagja be tud ugrani a házi kedvenc megetetésére, vagy a növények öntözésére és még kulcsot sem kell másoltatni nekik.

Okos elektromos eszköz vezérlés

A Fibaro Wall Plug segítségével Ön bármikor, bárhonnan irányíthatja és felügyelheti háztartása elektromos eszközeit: nincs több bedugva hagyott vasaló, bekapcsolva maradt hajsütővas, esetleg bekapcsolva maradt sütő: Az automatizmus elvégzi Ön helyett a feladatot, hiszen  távozáskor automatikusan áramtalanítja azokat.

Kérjen ingyenes személyes konzultációt és látogasson el interaktív bemutatótermünkbe

Látogasson el okosotthon bemutatótermünkbe és egy személyes konzultáció keretében megismerheti, sőt ki is próbálhatja az általunk nyújtott otthonautomatikai rendszer eszözeit és lehetőségeit

10 + 4 =

Bemutatóterem

Szűcs utca 2-4.

Siófok

8600

Elérhetőség

+36 (20) 257 8616

+36 (30) 444 3342

info@balatonsmarthome.hu

Bemutatóterem nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés alapján