+36 (20) 257 8616 info@balatonsmarthome.hu

ismerje meg az okos otthonok világát!

Ismerje meg az általunk nyújtott otthonautomatikai rendszert, és azok lehetőségeit! Vezeték nélküli technológiánknak köszönhetően Ön egy megfizethető, mégis innovatív és jövőbemutató rendszer tulajdonosa lehet, mely a kényelmi és biztonsági funkciókon túl környezettudatosabbá és gazdaságosabbá teheti otthonát és ezáltal mindennapjait.

Mit jelent A SMarthome?

A Smarthome, vagy ahogy magyarul hívjuk: okos otthon, az igényeinkhez tökéletesen idomuló automatizált rendszer jelent, melyben az elektromos eszközök a szokásainkhoz alkalmazkodva működnek, a mi kényelmünket szolgálva. A FIBARO okos otthon rendszer kompatibilitásának köszönhetően lehetőségünk nyílik az elektromos eszközök működését automatizálni, szabályozni, úgy, hogy a rendszerhez csatlakoztatott eszközök egymással kommunikálva komplex feladatokat lássanak el. Egy okos otthon fő célja a kényelem, a biztonság, és az energia optimalizálás fokozása. Az okos otthon rendszer rugalmasságának és az internet elterjedésének köszönhetően ma már otthonunk „okosított” eszközeit távolról is elérhetjük, irányíthatjuk kényelmesen, akár a világ bármely pontjáról.

Miben más a Fibaro  rendszer?

Az általunk telepített FIBARO rendszerek vezeték nélküli, ün.: Z-Wave, védett rádiófrekvencián kommunikálnak. Az otthonautomatikai rendszer kiépítéséhez ezáltal nincs szükség sem kábelezésre, sem vésésre, fúrásra, faragásra. Ára így a vezetékes rendszerekhez képest jóval megfizethetőbb. A FIBARO egy olyan biztonsági protokollt használó intelligens rendszer, mely lehetővé teszi, hogy a helyi internet hálózatunkhoz csatlakoztatott központi egységen (Home Center) keresztül a feladatok végrehajtásáért felelős érzékelők, relék és egyebek  utasításokat hajtsanak végre.

A Fibaro és a Z Wave

A Z-Wave egy adott rádiófrekvencián működő,  zárt rendszerű kommunikációs protokoll, melyet kifejezetten az otthoni automatizálási területre fejlesztettek ki, így a technológia működését nem hátráltatják falak és emeletek. Ennek köszönhetően a FIBARO otthonautomatikai rendszer a meglévő otthonokban is könnyű szerrel telepíthető, anélkül, hogy bármilyen bontással, véséssel, illetve egyéb átalakítással járó munkálatokat igényelne. Sőt: költözés esetén áttelepíthető akár az egész rendszer. Kell ennél jobb megoldás?

Milyen részekből épül fel egy Smarthome rendszer?

A rendszer különböző érzékelőkből (mozgás, nyitás, hőmérséklet, fény, füst, szén-monoxid, nedvesség, fagy, rezgés), valamint speciális vezérlő modulokból és kiegészítőkből épül fel, melyeket a központi vezélőegység fog össze, felügyel és irányít.  Tehát a komplett „élő otthon” rendszer központi agyaként funkcionál. A Z-Wave hálózaton keresztül ide érkeznek be az egyes érzékelőkről és rendszerelemekről az infromációk, itt kerülnek feldolgozásra,  majd innen továbbítódnak a végrehajtó parancsok az egyes vezérlő modulok felé.  A komplett rendszer igényeinknek megfelelő programozása  szintén a vezérlő egységen történik. A távoli ellenőrzés és vezérlés ingyenes mobilalkalmazáson és online webes felületen kersztül válik lehetővé. 

Érje el bárhol, bármikor otthonát az intuitív app segítségével!

Okos otthonunk és azok eszközei a FIBARO saját applikációján érhetőek el.  Az alkalmazás intuitív kezelő felülete úgy lett megtervezve, hogy minden, amire szükségük van az otthon megfelelő vezérléséhez, az kéz alatt legyen azonnal, amikor bekapcsolja az alkalmazást. Elég egy pillanat, és már tudja mi történik otthonában.

Határtalan automatizmus

A FIBARO rendszer sajátossága a személyre szabható automatizmus. AZ automatikus működés nélkül otthonunk csak „távirányítható ott”.Az automatizáció a gyakorlatban azt jelenti, hogy előre beállított, úgynevezett „jelenetek” segítségével a napi rutinnak és személyes igényeknek megfelelően, -mindenféle beavatkozás nélkül-, a rendszer ellátja a napi rutinokat: reggel felhúzza a redőnyöket, bekapcsolja a kávéfőzőt, munkába menet bezárja utánunk a zárat, lekapcsolja a világítást, áramtalanítja a konnektorokat. Hazaérkezés előtt a megadott időben felkapcsolja az előszobában a villanyt, kinyitja nekünk a garázskaput,a kívánt értékre állítja a fűtést, bekapcsolja a kedvenc zenéjét és lehúzza a redőnyöket.  Segítségünkkel Ön tökeléletesen személyre szabhatja és automatizálhatja otthonát.  Tekintse meg az automatizált jelenet lehetőségeket és nyerjen inspirációt!

Egy rendszer, megannyi lehetőség otthonában!

Tekintse meg, mi mindent tehet Önért FIBARO okosotthona

OKOS VILÁGÍTÁS

Képzelje el, hogy már nem kell gondoskodnia a világítás be-, és kikapcsolásáról! Ezután akár a kanapéjáról is irányíthatja a világítást okostelefonja nélkül, vagy anélkül, hogy otthon tartózkodna. Használja ki a világítás lehetőségeit, és győződjön meg róla, hogy a világítás minden helyzetben megfelelő hangulatot tud teremteni.

OKOS FŰTÉS

Érkezzen meg a munkából vagy nyaralásból egy megfelelően felfűtött otthonba, mely tele van friss, megfelelő páratartalmú levegővel! Használja az ütemező üzemmódot és bármelyik évszakban vagy napszakban igazítsa a fűtést a lakók szükségleteihez. A hűtés és fűtés távvezérlésével védekezhet az időjárás változásaival szemben.

REDŐNY ÉS KAPU VEZÉRLÉS

Képzelje el, hogy nem kell minden alkalommal gondoskodnia a kapuk bezárásáról vagy végigjárni az egész házat lefekvés, esetleg utazás előtt, s lehúzni a redőnyöket. Használja ki az épületautomatika adta lehetőségeket és győződjön meg róla, milyen kényelmes, amikor minden magától működik.                 

INTELLIGENS BIZTONSÁG

A biztonságérzet az egyik legértékesebb dolog, melyet magunknak és a szeretteinknek biztosíthatunk. Amikor az otthonunk biztonságban van, élvezhetjük a családdal töltött időt, hódolhatunk a hobbinknak vagy pihenhetünk. Legyen biztos benne, hogy nincs oka az aggodalomra a biztonságot illetően és aludjon nyugodtan.

MULTIMÉDIA ÉS HANGVEZÉRLÉS

Legyen szó házimozi rendszerről, hangtechnikáról vagy éppen hangvezérlésről, az okos rendszerbe integrálással pillanatok alatt kellemes hangulatot vagy izgalmas moziélményt varázsolhat otthonába, csupán egy utasítással. Lehetőség van továbbá robotporszívó és egyéb elektromos berendezések integrációjára is.

INTELLIGENS KERT

Gyönyörködjön kertjében felesleges erőfeszítések nélkül! Gondoskodjon minden szegletéről, ütemezze a fűnyírás és locsolás gyakoriságát az időjárási viszonyok, évszakok és a növények igényeinek megfelelően. Lazuljon el kedvenc növényei között a kellemesen megvilágított és biztonságos kertben, ahol minden magától működik.

AUTOMATIZÁLT JELENETEK

Egy igazán okos otthon sava-borsa az automatikus működés. E nélkül csak táviránytható otthon. A rendszer valódi feladata az, hogy elvégezze a napi rutinokat Ön helyett. Legyen szó egy kellemes estéről a teraszon, vagy jelenlét szimulációról nyaraláskor, biztos lehet benne, hogy okos rendszere minden pillanatban Önért dolgozik. Tekintse meg intelligens megoldásainkat, felhasználási inspirációinkat és legyen Ön is részese a technológia nyújtotta előnyöknek!

Kérjen ingyenes ONLINE konzultációt
és álmodjuk meg együtt leendő okos otthonát!

Online konzultáció alkalmával felmérjük az Ön igényeit és előzetes kalkulációt készítünk leendő okos otthona megvalósításához

6 + 2 =

Balaton Smarthome Otthonautomatizálási Tervező és Kivitelező Kft.

MINDEN JOG FENNTARTVA!

Bemutatóterem

Szűcs utca 2-4.

Siófok

HU-8600

Elérhetőség

+36 (20) 257 8616

info@balatonsmarthome.hu

Bemutatóterem nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés alapján

MENÜ

Árnyékolástechnika

Okos otthon

Sunset Villapark

Referenciák

Kapcsolat

 

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

Alumínium redőny

Külső tokos alumínium redőny

Vakolható tokos alumínium redőny

Napellenző

Fél tokozott napellenző

Tokozott napellenző

Állványos napellenzők

Szúnyogháló

Zsalúzia

Belső árnyékolók

ZIP Screen

Pergola

Okos árnyékolás

Textil- és színminták

Motorok és vezérlések

 

 

okos otthon

Ismerje meg az okosotthonok világát!

Intelligens világítás

Okos fűtés és klimatizálás

Intelligens biztonság

Okos redőny és kapu vezérlés

Multimédia és hangvezérlés

Automatizációs megoldások

Minta kalkulációk

Nagyberuházóknak

 

 

 

 

REFERENCIA PROJEKTEK

Napóra Apartman Siófok

Villa Széplak Siófok

Marina Lake Balatonföldvár

Casa Panorama Zamárdi

Aquamarin Zamárdi

Sunset Villapark Siófok

Béke Residence Budapest

Lux3Homes Székesfehérvár

Római Ház Siófok

 

 

 

 

 

IMPRESSUM

Kapcsolat

Időpont foglalás

Képgaléria

Adatvédelmi tájékoztató

Felhasználási feltételek

Jótállási jogok

Karbantartási tanácsok