+36 (20) 257 8616 info@balatonsmarthome.hu

Okos fűtés és klimatizálás

Kapcsolatfelvétel

Tökéletes hőmérséklet, akkor, amikor szeretné

Otthonunk, nyaralónk hőmérsékletének szabályozása még soha nem volt ennyire fontos. A kirívóan magas energia árak egyre tudatosabb energiafelhasználásra sarkallnak minket. Otthonunk, nyaralónk hőmérsékletének ideális szabályozása nélkülözhetetlen feladat. Okos fűtés- és hűtési, okos klíma szabályozási megoldásainkkal Ön nemcsak kényelmesen, a világ bármely pontjáról kontrollálhatja és irányíthatja az egyes helységek hőmérsékletét, hanem az automatizált temperálással jelentős, akár 30%-os energiamegtakarítást is elérhet.

Intelligens megoldások bármely fűtés rendszerhez

 

A FIBARO vezeték nélküli okosotthon megoldásaival gyakorlatilag bármely hőmérséklet szabályozási rendszer (pl.: hőszivattyús hűtés-fűtés, radiátoros és/vagy kazános fűtés, Fan-Coil hűtés-fűtés, Inverteres klíma, Infra panel, vizes vagy elektromos padlófűtés, stb.) integrálása megoldható. Sőt: a fent felsorolt, már korábban kialakított rendszerek okossá tétele is megvalósítható, így a hagyományos temperálási megoldások egycsapásra távolról vezérelhetővé és automatizálttá tehetőek. Az intelligens hőmérséklet szabályozását az Ön otthona, nyaralója és a személyes igények függvényében, személyre szabottan valósítjuk meg.

Kezelje otthona, nyaralója hőmérsékletét okostelefonon keresztül

Kényelmesen és gyorsan, anélkül, hogy otthon tartózkodna. Irányítsa fűtését, hűtését, klimatizálását bármely helységben a telefonja segítségével.

Energiatudatosság és Kényelem

Az intelligens fűtés-hűtés és klíma vezérléssel nemcsak energiát spórolhat, de kényelmesebbé is teszi vele mindennapjait

AUTOMATIZÁLT KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

Az intelligens hőmérséklet szabályozás kényelmesebbé teszi mindennapjait. A személyre szabott fűtés program és a rendszer rugalmassága lehetővé teszi, hogy csak akkor és ott fűtsünk vagy hűtsünk, ahol és amikor az szükséges.

Meleg! Akkor és ott, ahol kell

A személyre szabott és előre beállított automatikus hőmérséklet szabályozás beavatkozás nélkül végzi a dolgát. A helységek temperációja a család napi rutinja szerint történik. Amennyiben változik a napi program, a hőmérséklet szabályozása az applikációban bármikor megtehető

JELENTŐS MEGTAKARÍTÁS, Gazdaságos működés

Egy megfelelően beállított és automatizált fűtés rendszerrel nemcsak otthona komfortját növeli, hanem az optimális temperációval jelentős, akár 30%-os energia megtakarítást is elérhet.

Teljes kontroll az applikációval

Az applikációban Ön bármikor ellenőrizheti az egyes helységek hőmérsékletét, aktiválhatja a napi fűtés-hűtés programot. Nyaralók esetén már indulás előtt elindíthatja a klimatizálást, így mire megérkezik, tökéletes hőmérséklet fogadja a pihenéshez

Felhasználási inspirációk

Ismerje meg mi mindenre használhatja az intelligens hőmérséklet szabályozást

 

INTELLIGENS MEGOLDÁSOK EGYEDI IGÉNYEKRE SZABVA

A hőmérséklet szabályozására, intelligenssé tételére a különböző rendszerekhez különböző intelligens megoldásokat biztosít az okosotthon technológia. A hőmérséklet szabályozást és okosítást az Ön otthonának rendszeréhez igazodva, személyre szabva alakítjuk ki 

Hőszivattyús hűtés-fűtés vezérlés

A hőszivattyús hűtés-fűtés lehet vizes vagy levegő-levegő rendszerű is. Fontos mérlegelni, hogy központi vagy helységenkénti temperációt szeretnénk. Amennyiben a meglévő hőszivattyús rendszer vezetékes termosztát(ok)al rendelkezik, úgy a „buta” termosztát(ok) intelligens termosztát(ok)ra történő cseréjével, azok FIBARO okosotthon rendszerbe történő integrálásával tudjuk hűtés-fűtését intelligenssé és távolról vezérelhetővé tenni. Amennyiben külső termosztát nem került a rendszerhez kiépítésre, intelligens vezeték nélküli termosztát(ok) segítségével valósítható meg az „okosítás”.

 

 

 

Intelligens radiátoros fűtés

A radiátorok intelligens szabályozása a speciális FIBARO szerelepvezérlők segítésével történik, melyek a külső hőmérséklet érzékelőnek köszönhetően feltérképezik és megtanulják az adott helység hőmérséklet görbéjét és az előre beállított rutin szerint szabályozzák a hőmérsékletet. Akkor sem kell aggódni, ha esetleg a vártnál korábban érünk haza, hiszen a FIBARO applikációban bármely helység hőmérsékletét egyszerűen, pár kattintással szabályozhatjuk. Központi fűtéssel rendelkező társasházi lakások, radiátoros fűtéssel rendelkező közintézmények, irodaházak fűtésének optimalizálására kifejlesztett megoldás.

 

Fan-Coil hűtés-fűtés vezérlés

A Fan-Coil rendszerek intelligenssé tételéhez, FIBARO okosotthon rendszerbe történő integrációjához a dedikáltan a Z-Wave technológiához kifejlesztett, intelligens Fan-Coil termosztátok nyújtanak megoldást. Segítségükkel távolról ellenőrizhetővé válnak a helységek hőmérsékleti értékei, szabályozhatóvá válnak a kívánt hőfok értékek, valamint mind az applikációs felületen, mind az intelligens termosztát kezelőpaneljén állíthatjuk a ventillációs fokozatot és akár heti fűtés programot is beállíthatunk. 

 

 

Intelligens villany- és gázkazános fűtés

A villanykazán vagy gázkazán napjaink legelterjedtebb fűtési megoldása. De lehet-e intelligenssé tenni? A válasz: Igen! Adottságoktól függően vezetékes, vagy vezeték nélküli intelligens termosztát segítségével szabályozhatjuk a hőmérsékletet. Sőt: speciális szerelepvezérlők segítségével szekciónkénti temperációt is ki tudunk alakítani, ezzel még gazdaságosabbá és kényelmesebbé téve mindennapjait.

 

Elektromos vagy vizes padló fűtés vezérlése

A Z-Wave és FIBARO  kompatibilis intelligens termosztátok segítségével az elektromos padlófűtés rendszerek, vagy akár a hőszivattyús/kazánnal működő padlófűtési megoldások is okosotthon rendszerbe integrálhatóak. Az okosotthon rendszer képes optimalizálni ezen fűtési megoldásokat is, ezáltal jelentősen csökkenti az energia felhasználást, amely akár 30%-os költségmegtakarítást is jelenthet.

 

 

Inverteres klíma vezérlés

Klíma berendezései csak manuálisan irányíthatóak? Esetleg intelligens klímával rendelkezik, de gyakran elfelejti becsukni az ablakot? A FIBARO vezeték nélküli okosotthon rendszere erre is megoldást nyújt. A speciális klíma vezérlő egység integrációjával egycsapásra okosotthon rendszerében tudhatja a kílma szabályozást is. Vezeték nélküli nyitás érzékelővel kombinálva pedig akár arra is képes a rendszer, hogy jelezze ha nyitva maradt az ablak és automatikusan le is kapcsolja a klíma berendezést. 

 

Intelligens melegvíz és bojler szabályozás

A használati melegvíz előállítása jelentős energia felhasználással jár. A megnövekedett rezsiköltségek mellett az optimális melegvíz előállítás is jelentős energia megtakarítást jelenthet. Hiszen miért fűt fel a bojler napközben, ha nincs rá szükség? Különböző okos megoldásainkkal a melegvíz előállítása és szabályozása egycsapásra az Ön kezében lesz! Az előre beállított automatizációs program segítségével akkor és ott állítja elő számunkra a melegvizet, amikor és ahol az szükséges.

 

 

Bemutatóterem

Szűcs utca 2-4.

Siófok

HU-8600

Elérhetőség

+36 (20) 257 8616

info@balatonsmarthome.hu

Bemutatóterem nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés alapján

MENÜ

Árnyékolástechnika

Okos otthon

Sunset Villapark

Referenciák

Kapcsolat

 

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

Alumínium redőny

Külső tokos alumínium redőny

Vakolható tokos alumínium redőny

Napellenző

Fél tokozott napellenző

Tokozott napellenző

Állványos napellenzők

Szúnyogháló

Zsalúzia

Belső árnyékolók

ZIP Screen

Pergola

Okos árnyékolás

Textil- és színminták

Motorok és vezérlések

 

 

okos otthon

Ismerje meg az okosotthonok világát!

Intelligens világítás

Okos fűtés és klimatizálás

Intelligens biztonság

Okos redőny és kapu vezérlés

Multimédia és hangvezérlés

Automatizációs megoldások

Minta kalkulációk

Nagyberuházóknak

 

 

 

 

REFERENCIA PROJEKTEK

Napóra Apartman Siófok

Villa Széplak Siófok

Marina Lake Balatonföldvár

Casa Panorama Zamárdi

Aquamarin Zamárdi

Sunset Villapark Siófok

Béke Residence Budapest

Lux3Homes Székesfehérvár

Római Ház Siófok

 

 

 

 

 

IMPRESSUM

Kapcsolat

Időpont foglalás

Képgaléria

Adatvédelmi tájékoztató

Felhasználási feltételek

Jótállási jogok

Karbantartási tanácsok