+36 (20) 257 8616 info@balatonsmarthome.hu

Intelligens világítás

Kapcsolatfelvétel

Felejtse el az égve hagyott villanyt és aggódást

Egy igazán okos otthon mit sem ér a világítás vezérlése, okosítás nélkül. A világítás képes befolyásolni hangulatunkat és nélkülözhetetlen a mindennapokban. De! Az elektromos áram pénzbe kerül! Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy munkába sietvén véletlenül égve hagyta a villanyt a fürdőszobában, esetleg az éjszaka folyamán a terasz világítása felkapcsolva maradt. A bosszúságon túl felesleges áramfogyasztást is okoz egy-egy ilyen figyelmetlen pillanat.

A megoldás? Az automatizáció! Képzelje el, hogy nem kell többé aggódnia az égve hagyott világítás miatt. A FIBARO intelligens reléi és okos konnektorjai segítségével nemcsak felügyelheti, de távolról ki is kapcsolhatja a lámpákat és egyéb elektromos eszközöket. Sőt! Egy jól megválasztott elektromos vezérléssel okos otthona elvégzi Ön helyett ezeket a feladatokat. Hát nem nagyszerű?

Minden fény egy kézben

 

A világítás vezérlő okos relé olyan kicsi, hogy a meglévő kapcsoló mögé szerelve, a szerelvényaljzatban elbújva látja el feladatát. A meglévő elektromos hálózatot használva a konfigurációt követően Ön a mobil applikációban irányíthatja minden  világítási körét, sőt: az igényeinek megfelelő napi rutinjai szerint mi automatikussá tesszük a világítások működését.

Kezelje világítását okostelefonon keresztül

Kényelmesen és gyorsan, anélkül, hogy felkelne a kanapéról és kóborolna a házban. Irányítsa a világítást minden szobában és a kertben a telefon segítségével.

Energiatudatosság és Kényelem

Az intelligens világítás vezérléssel nemcsak villamosenergiát spórolhat, de kényelmesebbé is teszi vele mindennapjait

Fogyasztásmérés és biztonság

Az intelligens világtítás vezérlő méri a fogyasztást és statisztikát vezet róla. Képes továbbá észlelni a szokatlan áramingadozást, így azonnal jelzi a fogyasztó esetleges meghibásodását

Világítás ott, ahol kell

A személyre szabott és előre beállított automatikus világítás beavatkozás nélkül végzi a dolgát. Intelligens mozgás érzékelővel kombinálva mozgás hatására aktiválhatjuk a fényt a megadott helységekben.

Gazdaságos működés

Egy megfelelően beállított világítás vezérléssel nincs több feleslegesen égő fényforrás. Tudta hogy az okos világítással Ön akár 20%-ot spórolhat havi áramfogyasztásán?

Teljes kontroll az applikációval

Az applikációban Ön bármikor ellenőrizheti, hogy hol ég a lámpa, milyen fogyasztó van bekapcsolva és igény szerint ki vagy bekapcsolhatja azokat a világ bármely pontjáról

Felhasználási inspirációk

Ismerje meg mi mindenre használhatja intelligens világítását

 

FÉNYERŐ SZABÁLYOZÁS ÉS RGBW FÉNY

Dimmelhető fények – Fényerő felsőfokon

A dimmer, azaz fényerőszabályozó okos relékkel otthonába hozhatja a meghitt hangulatot egy romantikus vacsora alkalmával. Előre beállított jelenettel éjszaka csökkentheti a fényerőt a folyosón, így ha például kibotorkál hajnalban a konyhába egy pohár vízért, az éppen csak kellően megvilágított folyosó fényei utat mutatnak, de nem veri ki az álmot a szeméből. A gyerekek szobájába halvány fényt varázsolhat, mely a kicsiknek könnyebb elalvást biztosít. 

 

 

Pompás színek az RGBW világítással

Az RGBW led világítás egyedi hangulatot varázsol otthonába: egy csapásra választhat hangulatának vagy eseménynek megfelelő szín és fényárnyalatot a telefonja segítségével, ott és akkor, amikor Ön akarja. 

A FIBARO applikációban -mint egy igazi festő-, szabadon keverhet ki a milliónyi szín közül hangulatának megfelelőt. Az okos jelenetek segítségével komplett eseménysort hozhat létre, például egy moziest alkalmával egy kattintással aktiválhatja a mozi eseménysort: a okos otthon rendszer leengedi a redőnyöket, bekapcsolja a televíziót, kellemes hőmérsékletet állít be az adott helységben és a film hangulatának megfelelő szín és fényerővel ruházza fel a környezetet. A jelenetsort akár hangutasítással is aktiválhatja, így még a telefonjához sem kell nyúlnia, az okos rendszer mindent elvégez Ön helyett!

 

Irányítsa fényeit hangvezérléssel

A FIBARO intelligens világítás vezérlőit, ezáltal a fényforrásokat akár könnyedén, hangvezérléssel is irányíthatja! Csak utasítsa Apple Siri asszisztensét vagy Amazon Alexát, netán Google Home eszközét és az okos rendszer a hangasszisztenssel együttműködve azonnal elvégzi utasításait.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

15 + 1 =

Bemutatóterem

Szűcs utca 2-4.

Siófok

HU-8600

Elérhetőség

+36 (20) 257 8616

info@balatonsmarthome.hu

Bemutatóterem nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés alapján

MENÜ

Árnyékolástechnika

Okos otthon

Sunset Villapark

Referenciák

Kapcsolat

 

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

Alumínium redőny

Külső tokos alumínium redőny

Vakolható tokos alumínium redőny

Napellenző

Fél tokozott napellenző

Tokozott napellenző

Állványos napellenzők

Szúnyogháló

Zsalúzia

Belső árnyékolók

ZIP Screen

Pergola

Okos árnyékolás

Textil- és színminták

Motorok és vezérlések

 

 

okos otthon

Ismerje meg az okosotthonok világát!

Intelligens világítás

Okos fűtés és klimatizálás

Intelligens biztonság

Okos redőny és kapu vezérlés

Multimédia és hangvezérlés

Automatizációs megoldások

Minta kalkulációk

Nagyberuházóknak

 

 

 

 

REFERENCIA PROJEKTEK

Napóra Apartman Siófok

Villa Széplak Siófok

Marina Lake Balatonföldvár

Casa Panorama Zamárdi

Aquamarin Zamárdi

Sunset Villapark Siófok

Béke Residence Budapest

Lux3Homes Székesfehérvár

Római Ház Siófok

 

 

 

 

 

IMPRESSUM

Kapcsolat

Időpont foglalás

Képgaléria

Adatvédelmi tájékoztató

Felhasználási feltételek

Jótállási jogok

Karbantartási tanácsok